HOFHUIS BOUW EN INSTALLATIETECHNIEK
SpecialisatiesAktiesContactnieuwsReferentiesHome
Gasinstallaties
Drinkwaterinstallaties
Elektra
Centrale verwarming
Warmtepompen
Luchtbehandeling
Sanitair en badkamers
Vloerverwarming
Gashaarden
Zink en koperwerken
Dakbedekking
Riolering
Ketelvervanging
Service en onderhoud
Gasinstallaties
Het gas is helemaal niet veilig. Nadat het toezicht op de gasinstallaties binnenshuis door de plaatselijke energiebedrijven in de jaren 90 is verdwenen holt de kwaliteit van de binneninstallaties achteruit. Vaak komen wij risicovolle situaties in woningen tegen door onprofessioneel werk of door domheid zoals niet goed geïnstalleerde cv-ketels, kachels of geisers. Ondeskundig aangelegd leidingwerk, geroeste leidingen en verouderde kachels. Ook uitgedroogde slangen en lekkende leidingen komen regelmatig voor.
Gas is géén water, lekkages van gas kunnen jaren ongemerkt blijven tot het fataal wordt. Mensen denken daar te gemakkelijk over. Toch blijft de bewoner van een eigen huis verantwoordelijk voor zijn gasinstallatie, bij huurwoningen de huurbaas en bij een bedrijfspand de ondernemer. Verzekeringen worden steeds kritischer als het gaat om uitkeringen indien het misgaat.
Laat niet een bijklussend doe-het-zelver, die meent een gasinstallatie te kunnen aanleggen en uitbreiden, werkzaamheden (goedkoop) aan uw installatie uitvoeren. Goedkoop is vaak duurkoop. Hofhuis techniek adviseert dan ook. Laat uw gasinstallatie eens controleren. Zeker wanneer de woning al ouder is dan 20 jaar of wanneer de voorgaande bewoner zijn installatie heeft laten uitbreiden door een niet erkend installateur. Laat ook de gasinstallatie bij een verhuizing naar een bestaand huis controleren. Dit geeft u zekerheid.Hofhuis techniek kan dit voor u uitvoeren met de nodige deskundigheid en professionele apparatuur.
SpecialisatiesAktiesContactnieuwsReferentiesHome